Guo Chao+National Fenghuo na vysokoškolský student módy „Post -00“ rozumí módní postoj

Guo Chao+National Fenghuo na vysokoškolský student módy „Post -00“ rozumí módní postoj

Od 15. do 20. do 20. 20., 2024 China International College Student Fashion Week s tématem „Flower Flowers“ se setkává s publikem v Pekingu.Z kostýmních designových děl zobrazených na University of Fashion Week na letošním univerzitním studentovi Fashion Week je vidět, že tito mladí studenti, kteří se chystají vyjít z kampusu, mají silný zájem o inovační aplikaci tradiční kultury oblečení, ne -Heritage Arts and National Elements.

02:02

Na molu, série „Creative Yuanyang“, hluboce poklepávala na kulturní konotaci menšinového oblečení, jako jsou Yi, Zhuang, Miao, jako jsou Yi, Zhuang a Miao interpretoval barevnou kulturu národních kostýmů z módní perspektivy.

Série „Squad“, které vezme na terasová pole Hani, používá třírozměrné řezání a plisované řemeslo, aby přineslo kreativní kolizi publika mezi moderní estetikou a „národním stylem“.

Série „Lion Drama“ je inspirována starodávným lidovým uměním -lionovým tancem.Smíšené tkaniny různých materiálů, pod ostrou siluetou, kombinují prvky, jako je stand -up límec, spona desek, šikmá placket a tradiční totemový vzorec, který ukazuje nový čínský styl.

Série „Setkání“ je inspirována lakem dynastie Han. Prostřednictvím výzkumu svého řemeslného zpracování, barvy a vzoru studenti začlenili atmosféru, klid a rytmus laku dynastie Han do designu nového čínského oblečení.

Xie Lingna, student Lu Xun Academy of Fine Arts:Zejména dnes, mladí spotřebitelé, každý má silnější znepokojení nad kulturními atributy děl oděvů a stará se o to, zda produkty, které zakoupily, mohou představovat svůj vlastní módní vkus.

Podstatou orientální estetiky a začleněné koncepty současných módy, 6 -denní vysokoškolský student módní týden přitahoval více než tisíc absolventů „post -00s“ z 52 vysokých škol a univerzit, aby se účastnil a publikoval designové práce.

Zhu Shaofang, místopředseda asociace China Designer Association:Student Fashion Week je GRAND pro mladé lidi.