Qiangqiang společně podporuje popularizaci umělé inteligence pro mladé lidi

Qiangqiang společně podporuje popularizaci umělé inteligence pro mladé lidi

  7. května dosáhl Tencent Cloud strategickou spolupráci s čínským importem a exportem Shanghai Co., Ltd. (dále jen „Zhongtu Shanghai“). Vzdělávací produkty a služby pro domácí a zahraniční trhy, kultivace umělé inteligence -talenty s inovativním duchem a praktickými schopnostmi a podporují urychlení a popularizaci vzdělávání umělé inteligence u mladých lidí.

  Zhongtu Shanghai je státní dceřinou společností zřízenou v Číně Import and Export (Group) Co., Ltd. v Šanghaji.Tencent Cloud je digitální asistent pro transformaci různých průmyslových odvětví. lidé.

  Tentokrát se obě strany zaměří na umělou inteligenci a spolupracují z hlediska propagace, vzdělávacích služeb v angličtině, digitalizaci a kulturní komunikaci vzdělávacích produktů, dále popularizují mladé vzdělávání v oblasti umělé inteligence a kultivují a vyhrazují nejlepší talenty v oblasti umělého inteligence

  U vzdělávacích produktů na jedné straně obě strany dále urychlí produkty a služby mladých lidí a na druhé straně popularizaci a podpora základního vzdělávání; Produkty a služby umělého zpravodajského vzdělávání mladých lidí, zejména anglická verze, se rozšiřování produktů na zámořských trzích vyhovuje potřebám mladých lidí v Severní Americe, Evropě, Austrálii, Japonsku, Jižní Asii a dalších zemích a regionech pro umělou inteligenci učení se.

  Nejen to, co z hlediska učení angličtiny, budou obě strany plné hry technickým výhodám Tencent Cloud v oblasti delty řeky Yangtze v deltě řeky Yangtze a ve spojení se známými autoritativními institucemi v cizím jazyce Chcete -li prozkoumat partnery „Smart AI Learning Friends Partners“., Poskytněte čtenářům inteligentnější anglické vzdělávací služby.