Od lékařské péče po vzdělání až po spotřebu jsou chapadla informačních technologií Fuzhou neustále prodloužena

Od lékařské péče po vzdělání až po spotřebu jsou chapadla informačních technologií Fuzhou neustále prodloužena

Digitální lékařská péče zlepšuje zdravotnické služby, digitální vzdělávání vytváří spravedlivější a inkluzivnější systém, digitální spotřeba pomáhá scénářům upgradovat a užívat si … V Fuzhou, digitální informační technologie hluboce změnily životy lidí, od důchodového medicíny po základní vzdělání po konzumaci nakupování Nové technologie, nové platformy a nové formáty se neustále objevují a digitální chapadla se rozprostírají na všechny rohy městských veřejných služeb a života.Digitální řidiči zvyšují inkluzivnější služby, městský život je pohodlnější a život lidí je šťastnější.

Od lékařské péče po vzdělání až po spotřebu jsou chapadla informačních technologií Fuzhou neustále prodloužena17., 17., Li Guangya, odborník na technologii rakety Carrier, přinesl druhému připojenému učiteli a studentům speciální leteckou přednášku.Akce byla vysílána živě v 9 aliančních školách.Reportér Ye Chengwan

Digital+Medical Escort National Health

„Byl jsem připraven jít do velké nemocnice. Neočekával jsem, že by se zdravotní středisko nevyřešilo můj problém.“Před chvílí pociťovala bolest zad a doprovázela otupělost v dolních končetinách.Poté, co ji natáčela doktorka Shoushan Township Central Health Center, byla poslána do všeobecné nemocnice v okrese Jin’an prostřednictvím systému odlehlého obrazu. náklady a nejkratší čas.

Jak zajistit, aby se potápěly zdroje s vysokou kvalitou a zvýšila se lékařská úroveň?Zlepšit hierarchickou diagnózu a léčbu a posilovat spojení města a kraje je vrcholem reformy lékařského systému Fuzhou -Oeach County -úroveň všeobecné nemocnice je zahrnuta do mřížky městské veřejné nemocnice, aby koordinovala další provinční a městské nemocnice ve spolupráci Síťové a další formy jsou obohaceny do mřížky a postupně tvořily „hierarchickou diagnózu a léčebnou mřížku„ městský (městský) okres (ulice) -Village (komunita) “.

Aby se zlepšila hierarchická diagnóza a léčba a vyřešila obtížnost vidět lékaře, vytvořil Fuzhou 8 lékařských kurzů a 13 speciálních aliancí, aby dosáhl úplného pokrytí lékařských párů v provincii, aby dosáhl kraje, černošských čtvrtí (ulice); Současně staví 8 krajských lékařských komunit v provincii.

Velké nemocnice jsou přeplněné a brána komunitního zdravotnického střediska je studená. „?Společnost Fuzhou se spoléhala na městskou lékařskou a pohodlnou platformu služeb „Rongyi Tong“, založila smluvní službu v prvním „bodovém systému“ rodinného lékaře. , týmová spolupráce, interakce doktora a interakce lékařů a pacientů.Online objednávky obyvatel, zdravotnické instituce chytí objednávky a lékařské služby doma a obyvatelé si mohou užít základní lékařské služby, aniž by opustili domov.Fuzhou se také ujal vedení v oblasti propagace služeb rodinných postelí v provincii, aby vytvořil „nemocniční“ plně uzavřený model zdravotní péče.

Nedávno se teplota kolísala.

Gu Yim trpěl následky, hypertenzí, cukrovkou atd. A jeho život se o sebe nemohl postarat.„Krevní tlak a krevní glukóza jsou normální, přijdeme znovu za pár dní.“ cvičení atd. Řekněte preventivní opatření svým rodinným příslušníkům.

„Když narazíme na naléhavou kancelář, kterou zavoláme Dr. Zhuo, v případě potřeby také zavolají lékaře z vyšších nemocnic, aby přišli na léky.“ z těla jeho matky, ale také za to.

Pod vlnou informatizace, jak inovovat model tradiční čínské medicíny, při kontrole kvality čínské medicíny a otevření „poslední míle“ travních služeb čínské medicíny, takže se stane „lidé a jiné léky“ „Medicína a další lidé“?

Ve Fuqingově inteligentním sdílení čínských medicínských místností se ve vzduchu pronikla slabá čínská vůně bylinné medicíny.„Na základě internetu, internetu věcí a velkých dat. Po obdržení tradičního čínského lékařského předpisu je lékárna přezkoumána divizí profesionální čínské medicíny, přiděluje se personál úpravy lékárny a poté je přezkoumán čínský lékárník. Určené místo „Osobní nemocnice Fuqing, osoba odpovědná za nemocnici čínské medicíny, představila, že inteligentní sdílení čínského medicínského domu je jádrem plného řízení celého procesu distribuce a medicíny.

Od lékařské péče po vzdělání až po spotřebu jsou chapadla informačních technologií Fuzhou neustále prodlouženaFuqingova nemocnice tradiční čínské medicíny sdílela velkou obrazovku v místnosti čínské medicíny, aby ukázala dokončení každého předpisu.Reportér Shi Meixiang Photo

Digitální+vzdělávání vidí větší svět

„Věnujte pozornost nedostatkům v období přezkumu a odečtete knihu podle standardu. Metoda je první …“ Před časem, druhá centrální základní vzdělávací skupina Gulou a Shuinan základní školy, primární Songxi County People’s Primary Škola, Fuzhou Yongtai County Hongxing Primary School, Ningdenan County National Treasure Elementary School, Shaanxi Yan’an Yangjialing Fuzhou Hope Základní škola, včetně pěti čínských učitelů, sdílí zkušenosti s přípravou lekce.Ačkoliv na obrazovce, nadšení diskuse učitelů nebylo vůbec sníženo.

Jedná se o dlouhodobý synchronizační interaktivní výukový systém postavený v okrese Gulou s jádrem Gulong 2.Po několika letech vývoje se disciplinární vzdálená doručování rozšířila na několik disciplín a vytvářela výukové modely, jako je jeden -one, jeden -to -mnoho, bod -to -bod a bezrozené modely, stejně jako “, stejně jako“ Jedna škola s více body, jedna škola s více školami „Výukový a výzkumný model, přitahuje pozornost„ soustředěného rozhovoru “CCTV.

Dnešní Fuzhou, přichází digitální jarní vánek.V oblasti vzdělávání lze všude vidět vysoce kvalitní ve třídě -čas a vysoce kvalitní kurzy mohou vždy dosáhnout hor a moře.

Poštovní učebny, učebny slavných učitelů, slavné školy online učebny … pomocí informačních technologií, 194 fází základního vzdělávání ve městě, 879 veřejných primárních a středních škol a mateřských škol, realizace výuky společně v výzkumu, sdílení zdrojů, správa řízení, Vysoce kvalitní vzdělávací zdroje prostřednictvím informačních technologií, vysoce kvalitní vzdělávací zdroje realizovaly přesný tlak.

Toto je jen jeden z vrcholů digitální transformace vzdělávání Fuzhou.Ve společnosti Fuzhou digitální integruje úroveň vzdělání, „otočit“ původní metodu vzdělávání a otevírá nový obraz inteligentního vzdělávání.

Správa kampusu, digitální zmocnění.Jako platforma pro správu aplikací ve městě ve městě sleduje komplexní systém správy Fuzhou Smart Campus koncepce „školního pokrytí, všech semestru, všech přístupů a scény“. Konstrukce a používání městské informatizace.

Učitelé a studenti se rozrostli do talentů a existuje digitální zmocnění.„Prostřednictvím personalizovaných aplikačních systémů shromažďujeme údaje týkající se studentů souvisejících se studenty za vzniku růstových portrétů studentů a prostřednictvím modelů samostatně k dosažení vědeckého a přesného řízení.“ Vedení učitelů a z hlediska školení schopností je také doprovodný sběr a výsledky sběru dat učitelů, vytvoření digitálního souboru „One Učitel, jeden soubor“, tvoří velká data pro učitele, vytvářejí portréty osobního a regionálního řízení učitelů. a pomoci učitelům formulovat plány kariérního růstu.

Hluboko kultivační talenty a „listy“ učitelů ve Fuzhou se stávají stále více svěží.Učitelé jsou prvním zdrojem pro rozvoj vzdělávání.Fuzhou City a čínská vzdělávací společnost a Fujian Normal University podepsaly dohodu o strategické spolupráci mezi vysoce kvalitními talenty. , a pokračovat v konsolidaci základu talentů digitálního vzdělávání.

Zároveň jako hlavní jednotka ideologické a politické integrační stavební základny primárních a středních škol v zemi a experimentální zóna reformy a inovací ideologických a politických kurzů v provincii také hluboce zkoumá AI/VR /AR+Vzdělávání, podporuje ideologické a politické učební osnovy, ideologická politika učebních osnov, domov Konstrukce „tří integrace“ školního klubového sítě byla původně dokončena v ideologickém a politickém vzdělávacím systému, který je postupný a spirál.

Digitální+zkušenosti s potěšením pro spotřebitele

Jaká je nová hrací spotřeba ve vlně digitalizace?Ve společnosti Fuzhou, prostřednictvím digitálního zmocnění, digitální spotřeba nejen dále stimuluje spotřebitelskou vitalitu, ale také přináší spotřebitelům bohatší a rozmanitější nákupní a volnočasové zážitky.

Online supermarket „procházky“ se stal spotřebními návyky mnoha lidí Fuzhou, zejména mladých občanů.Pokud nechodíte ven, vyjměte svůj mobilní telefon, otevřete aplikaci supermarketu Puchu, kupte si denní potřeby, které potřebujete, a obvykle můžete dodávat zboží bez půl hodiny po objednání.Existuje nová hratelnost v pohodlných nakupováních?mít!Sedmý festival Digital Life Festival pořádaný v okrese Gulou tráví 3 týdny a 6 akcí, aby se zaměřil na nová energetická vozidla, inteligentní domácí spotřebiče, inteligentní domy a zobrazoval novou hru digitální spotřeby.

Festival Guliu Digital Life také spustil plán rostlin „Zhizhi Drum Tower“. .

Lze rozšířit spotřební prostor a scénář spotřeby může být rozmanitější?Schopte!V dubnu letošního roku debutoval „Fuyuan Universe 2.0 · Minjiang Heart Ar Tour Club“ a spoléhal se na atrakce řeky Minjiang, skutečnou scénu a virtuální scénu, ať se odráží, nechte občany užívat si fantastickou scénu a popadli „červené obálky“. Přináší přinesení nových zkušeností.

Rozumí se, že klub Minjiang Heart AR Tour je první novou památkou městské spotřeby inovací v první komerční spotřebitelské čtvrti Yuanshi, včetně scénářů digitální spotřeby, městských kulturních odvětví a interaktivní zábavy lidí.Občané skenují ostrov Zhongzhou, asociace pro mládež, most Jiefang a další budovy v srdci řeky Minjiang a mohou si užít bohaté scénáře digitálního obsahu a digitální spotřebu v „Fuyuan Universe 2.0“.Pro většinu obchodníků může prostřednictvím technologických inovací a digitálních vesmírných operací i nadále zvyšovat tok cestujících pro okolí.

V uplynulém roce byl trh kulturního cestovního ruchu horký a kruhy byly často pod digitálním zmocněním.

V bodě Zhenhai Tower AR, otevřete scénu rozpoznávání kamery, můžete „svolat draka“ a nakreslit „kariérní vízum“; .. Ve velkých budovách a parcích AR interaktivní scéna umožňuje dále upgradovat turistické zážitek.