Historie 44 let je dokončena a dobře známí američtí prodejci módy se zkrašují

Historie 44 let je dokončena a dobře známí američtí prodejci módy se zkrašují

Požádat o bankrot
Mnohokrát je poslední sláma často poslední sláma, která je také vhodná pro americký maloobchodní průmysl.
nedávno,Dobře -známý americký prodejce módy Express podal žádost o konkurzní soud TellawaSoučasně by se říká, že 95 obchodů Express a 10 Upwest obchodů bude uzavřeno, ale online kanály všech jejích značek zůstanou normální.
Express požádat o mapu bankrotu Zdroj: Payspace Magazine
Jako značka staré módy v roce 1980, ExpressVždy to byl dlouhodobý obchod s oděvy v americkém nákupním centruPodstataBěhem rozkvětu poskytoval Express příležitostné kalhoty a košile pro spotřebitele v generacích nákupních center a dokonce získal značky Bonobos a Upwest.
Ale se vzestupem online nakupování se mnoho nákupních center postupně klesalo.Spolu se spotřebiteli začaly měnit své šaty, jsou více nakloněny volnému čase a osobnosti, což kromě kadidla vyrábí expresní produkty daleko od jídla.
Kromě transformace spotřebního prostředí přetáhne vnitřní obchodní strategie Express vlastní rozvoj.Neil Saunders, generální ředitel společnosti Globaldata, to připouštíExpress pracoval příliš málo v nových funkcích, které se přizpůsobují vnějšímu prostředíPodstata
Vzhledem ke slabé poptávce po formálních trzích s oblečením a trhyExpress neodpovídá trendu, vyvíjí nové produktyPodstataZejména v ženských oděvech jsou produkty Express nejen vysoké, pokud jde o ceny produktů, ale kategorie jsou nepředvídatelné, což postupně ztratilo zájem a prodej společnosti je horší a horší.
Minulý měsíc ji newyorská burza prošla kvůli pomalé ceně akcií Express.“Na dlouhou dobu,Bankrot je zjevně nevyhnutelným koncem expresní„Neil pokračoval v přidávání.
Express Derist Zdroj: Maloobchodní ponor
Stojí za zmínku, že v současné době Express obdržel záměr akvizice od společnosti WHP Global a hlavní provozovatele nákupních center Simon Property Group a Brookfield Properties a získal od stávajících úvěrových institucí nové financování 35 milionů USD.
Chladná zima maloobchodního průmyslu
„Západ slunce je nekonečně dobrý, těsně za soumraku.“Úpadek maloobchodníků může být schopen vidět jeden nebo dva z důvěry amerických spotřebitelů.
V lednu letošního rokuProdej amerického maloobchodního průmyslu se prudce zpomalilVe srovnání s prosincem loňského roku se snížila o 0,8%měsíc -na -a nižší než tržní očekávání se snížila o 0,1%.Takové trendy spotřeby stále prezentují.
Index důvěry amerického spotřebitele Pledující zdroj obrazu: Haver Analytics
Pokud jde o výkon maloobchodního trhu, generální ředitel Wal -MART Doug McMillon již již dříve varoval: „Údaje o půjčování kreditní karty a údaje o úsporách rodiny odrážejí nedostatečný disponibilní příjem spotřebitelů,Očekává se, že americký spotřebitelský trh bude i nadále pomalý v roce 2024„“ „.
Je zřejmé, že to není alarmující.Počínaje začátkem tohoto roku bylo mnoho známých maloobchodních gigantů ve Spojených státech v obchodním bankrotu, protože mají špatné řízení a jsou neudržitelné.
V březnu letošního roku se americký maloobchodník a řemeslný maloobchodník Qiao požádal o bankrot kvůli neschopnosti v dubnu dovolit obrovské dluhy; Řetězové obchody … Ještě nezastavte,Stále existuje mnoho amerických maloobchodníků s rizikem bankrotuPodstata
Joann požádat o mapu bankrotu Zdroj: NPR
Řada maloobchodních gigantů uzavírá jeden po druhém, ve skutečnosti je to jen mikrokosmos maloobchodního průmyslu v americkém vysokém inflačním víru.Pro ty maloobchodníky, kteří stále stále dodržují, nelze změnit vnější průmyslové prostředí, může to být jedním ze způsobů, jak odolat rizikům v souladu s rozvojem tohoto odvětví.