2024 China International College Student Fashion Week | Chongqing Druhá normální univerzita: Double "Yun" oblečení

2024 China International College Student Fashion Week | Chongqing Druhá normální univerzita: Double "Yun" oblečení

Zdroj: Textilní a oblečení týdenní

Pro vysokoškolské studenty se zdroje inspirace pro design oděvů musí nejen zaměřit na podstatu tradiční čínské kultury, nést těžkou odpovědnost za to, že přenáší kulturu šíření a šíření, ale také úzce kombinuje s dobou. Esence mladé perspektivyPráce 224 absolventů Chongqing druhé normální univerzita používají jako sjednocené média obou „z nich“, což nám ukazuje design hostiny tradiční a vědy a technologie.

16. května 2024,Chongqing Druhá normální univerzitní škola výtvarných umění 2024 Oděv a oděvy Design Fashion Show- „Cloud“Byl úspěšně vydán v týdnu módy mezinárodních vysokoškolských studentů.

Tématem promoce je „Yun“, hlavním směrem je transformace národní tradiční inovace a digitální módy.„Cloud“ se může odkazovat na „Cloud Costum“. Pokud jde o použití k použití.„Cloud“ může také odkazovat na „Cloud“ a „Cloud Computing“ v informačním věku. PodstataNávrháři nadále prozkoumávají umělecké přeměny vztahů mezi rodiči a dítětem prostřednictvím několika úhlů, jako jsou oděvní tkaniny, oděvní struktury a oděvní funkce, jsou implementovány koncepty navrženého designu a poskytují bohatší vizuální výkon pro rodičovské umění. Jazyk designu.

Druhá normální univerzita Chongqing byla založena v roce 1954. Jedná se o celoškolskou veřejnou vysokoškolskou vysokou školu, která je hlavně vzdělávací, koordinována multi -disciplinárním rozvojem a kolaborativní inovace dětí ve věku 0-12 let.V roce 2020 bylo ministerstvo školství schváleno „národním vývojem pro rozvoj učitelů koordinovaný experimentální základnu“.V roce 2021 bylo schváleno ministerstvo školství a národní pracovní výbor „Národní základna propagace jazyka“.V roce 2021 byl schválen novým magisterským titulem Chongqingu a udělil stavební jednotku.

Škola má v současné době 45 vysokoškolských společností, které zahrnuje 9 disciplín včetně vzdělávání, literatury, vědy, strojírenství, managementu, ekonomiky, umění, medicíny, medicíny, práva a více než 16 000 vysokoškolských studentů.V posledních 70 letech provozování školy se škola dodržovala školního motta „vytrvalosti, aby se zastavila v nejlepším“ a školním stylu „načítání a inovací a inovací“, čelí dětem ve věku 0-12 let a ve věku let a staré a staré a staré a a Trval na tom, aby dosáhl dokonalosti a zvláštního normálního vzdělávání, větší a silnější neeachers.

V roce 2008 byly založeny hlavní oděvy Chongqing. Charakteristiky, jako je „Výzkum a vývoj rodičů -Child“, vytvořil model tréninku talentu „One -quoted Dual -Core Four Paths“. První kurz třídy „.