2024 Šanghaj 27.: Slack a nápoje a nápoje ve volném čase vedou nový trend potravinářského průmyslu

2024 Šanghaj 27.: Slack a nápoje a nápoje ve volném čase vedou nový trend potravinářského průmyslu

Šanghaj 2024: Leisure občerstvení a nápoje a nápoje Expo, vede nový trend potravinářského průmyslu

V Šanghajském podzimním Šanghaji se událost, která vede nový trend potravinářského průmyslu, se chystá zahájit.V roce 2024 přitahovalo Shanghai Leisure Snacks and Drinks and Beverages Expo pozornost globálního potravinářského průmyslu svým jedinečným kouzlem a přehlídkou dopředu.Tato výstava se bude konat v Šanghaji New International Expo Center od 12. do 14. listopadu 2024. Jeho cílem je podpořit inovace a rozvoj potravinářského průmyslu tím, že ukazuje nejnovější občerstvení a produkty pro alkoholické nápoje.

Šanghaj, jako mezinárodní metropole, byl vždy popředí rozvoje potravinářského průmyslu.Držení tohoto expo ukazuje nejen vedoucí postavení Šanghaje v potravinářském průmyslu, ale také odráží jeho odhodlání podporovat inovace a rozvoj odvětví.Na místě výstavy bude publikum moci ocenit nové produkty občerstvení a nápojů a nápojů z celého světa a cítit nový trend a nový trend potravinářského průmyslu.

V oblasti výstavy volného času bude publikum vidět různé výrobky občerstvení, od tradičních bonbónů, sušenek, rozvíjejících se ořechů, medu a zdravých a výživných potravin, všechny ukazují diverzifikaci trhu s neformálním trhem a personalizací.Tyto výrobky nejen vyhovují potřebám chuťových pohárků spotřebitelů, ale také inovují v oblasti výživy, zdraví a chuti, což vede vývojový trend odvětví občerstvení.

Oblast výstavy vína a nápojů je stejně vzrušující.Zde jsou známé značky vína na světě, včetně červeného vína, bílého vína, piva a různých džusových nápojů, funkčních nápojů atd.Tyto nápoje a nápoje mají nejen vynikající kvalitu a jedinečný vkus, ale také inovují v oblasti designu a marketingových strategií obalů, což spotřebitelům přináší nový zážitek.Zároveň ochutnávky ve výstavní oblasti také poskytly publiku vynikající příležitost porozumět kultuře vína a ochutnat víno.

Kromě zobrazování nejnovějších produktů, toto expo také věnuje pozornost burzám a spolupráci v tomto odvětví.Během výstavy se konalo mnoho tematických fór, seminářů a dalších aktivit, které zvedly odborníky na průmysl, vědci a zástupci podniků, aby diskutovali o inovacích a rozvoji potravinářského průmyslu.Tyto aktivity nejen poskytují platformu pro vystavovatele, aby ukázaly své síly a rozšířily partnery, ale také přinášejí nové nápady a zjevení do celého odvětví.

Navíc toto expo věnuje zvláštní pozornost zobrazení inovativních prvků.Mnoho vystavovatelů přineslo své inovativní produkty a nové technologie, které ukazují nejnovější úspěchy potravinářského průmyslu ve výzkumu a vývoji, výrobě a marketingu.Tyto inovativní produkty mají nejen vyšší kvalitu a vkus, ale mají také významné výhody ve výživě, zdraví, ochraně životního prostředí a udržitelnosti a vkládají novou vitalitu do budoucího rozvoje potravinářského průmyslu.

Stojí za zmínku, že toto expo také aktivně obhajuje koncept zdravé stravy.Ve výstavní oblasti mohou publikum vidět mnoho zdravých potravin, jako je nízký cukr, nízký obsah, občerstvení s vysokým obsahem vlákna a nápoje bohaté na vitamíny a minerály.Tyto výrobky nejen splňují poptávku spotřebitele po zdravé stravě, ale také odrážejí pozitivní roli potravinářského průmyslu při podpoře zdravého životního stylu.

Současně toto expo také věnuje pozornost otázkám ochrany životního prostředí a udržitelného rozvoje.Mnoho vystavovatelů ukazuje své úsilí a úspěchy v oblasti ochrany životního prostředí, úspory energie a snižování emisí a odráží odpovědnost a odpovědnost potravinářského průmyslu při podpoře ekologického rozvoje.